Ana SayfaEgzersiz-SporKısa Zamanda Çok Kalori Yaktıran Eğlenceli Grup Dersi "Spinning" Nedir?

Kısa Zamanda Çok Kalori Yaktıran Eğlenceli Grup Dersi “Spinning” Nedir?

Kısa zamanda çok fazla kalori yakmak ve hızlı kilo vermeyi hedefleyenlerdenseniz eğlenceli grup derslerinden olan Spinning ile tanışmanız gerekli.

Spinning yüksek tempolu ve yüksek sesli müzikler eşliğinde ve faydalı olması açısından gruplar halinde yapılan bir egzersiz olan spinning ile ortalama olarak bir derste 500 ile 900 kalori arasında bir kalori yakımı sağlanır . Haftada 2- 3 spinnig dersi ile çok hızlı şekilde kilo verebilir ve tüm vücudu çalıştırarak güçlendirebilirsiniz.

Spinning yarış bisikletleri formunda sabit bisikletler ile ilk 15 dakikası sele üzerinde geri kalanında da pedallar üzerinde çalışılır. Denge sağlaması biraz zaman alsa da egzersize alıştığınızda hem güçlendiğinizi hem de egzersizi çok daha başarılı bir biçimde yaptığınızı fark edeceksiniz. Spinning ilk defa yapacak olanlar için oldukça yorucu bir spordur. Bu yüzden eğer imkânınız varsa bu spora daha kısa zamanlarda çalışarak bacaklarınızı kuvvetlendirin. En çok bacak kaslarınızın çalışmasını sağlayan spinning dersine mutlaka hazırlıklı gidin. Çünkü spor salonlarında yapılan bu grup sporu oldukça uzun ve yorucu olmasının yanında ciddi anlamda ter atmanızı da sağlar.

Spinning Yapmanın Faydaları

Kalbi güçlendirerek vücudun kondisyonunu arttırır.

1. Dolaşım sisteminin düzenli çalışmasında ve dolaşım sistemini düzenlemekte etkilidir. Kısa sürede çok fazla kalori yakımı sağlar.

2. Bacak, basen, kalça, göğüs ve sırt bölgelerindeki kasları çalıştırır.

3. Bu bölgeleri incelterek daha formda bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Spinning grup derslerine fitinclass.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER