Ana SayfaGenelEfsane Cuma İndirimleri Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

Efsane Cuma İndirimleri Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

Alışverişe hazır mısınız? Black Friday nam-ı diğer kara cuma indirim dönemine çok az bir zaman kaldı. Yılın tüm dönemlerine oranla çok daha fazla indirim yapılan bu dönemi, bütçenizi düşünüyorsanız kaçırmayın deriz.

Sporcard Efsane Cuma (Black Friday) İndirimleri Başladı!

Sporcard Efsane Cuma kampanyalarının detayları şöyle;

Herkese %30 indirim  fırsatı 26.11.2019 tarihinde başlayacak ve 01.12.2019 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Sporcard Klasik üyelikte 1 ay 29.7 TL, Premium üyelikte ilk ay 44.7 TL indirim sağlayacaktır. Katılmak için hemen tıklayınız.→ 

Öğrencilere %50 indirim avantajı 26.11.2019 tarihinde başlayacak ve 01.12.2019 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. 3 ay bu indirimli fiyatlarla salonlara giriş yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz hemen tıklayın.→

1. Black Friday (Kara Cuma) Başlıyor!

black-friday-indirim-oranlari

Çoğu tüketici bu dönemde çok düşük fiyatlarla aldığı ürün ve hizmetleri stoklayıp yılın geri kalanında da kullanmayı tercih ediyor. Akıllı bir alışveriş yapmak isterseniz sizin için vereceğimiz bilgileri dikkatle okuyun!

2. Black Friday Ne Demek, Biliyor musunuz?

black-friday-indirim

Black friday ABD’de doğan bir etkinlik olmakla beraber günümüzde tüm dünyada fiziksel ve online mağazalarda uygulanan, markalar tarafından büyük indirimlerin yapıldığı bir dönem. Black friday tarihi Amerika’da kutlanan Şükran günlerine dayanıyor. Her zaman Kasım ayının dördüncü Perşembe gününe denk gelen Şükran Günü’nün bir gün sonrası yani Cuma günü, resmi olmayan bir tatil olarak görülürdü. Şükran Günü’nün sonrasındaki Cuma’nın, Kara Cuma olarak bilinmeye başlaması ise bir gazete manşetine dayanıyor. Philadelphia’da yapılan uçuk oranlardaki indirimin izdihama ve beraberinde şiddetli kavgalara yol açması bu günün “Kara Cuma” başlığıyla gazetelere taşınmasına neden olmuştur.

Geçmişte bu resmi olmayan tatil günü, alışveriş sezonunun başlangıcıydı. Süre gelen bir etkinlik olan Black Friday, zamanla tüm dünyaya yayıldı ve neredeyse tüm mağazalar bu günlerde, tüketicileri mağazalarına çekmek için özel indirim kampanyaları yapmaya başladı. İnsanlar mağazalar açılmadan önce, yıl boyunca indirime girmesini bekledikleri ürünleri stoklamak için sıraya girmeye başladılar. Hatta bu Cuma indirim günlerinde izdihamlar dahi yaşandı. Son birkaç yılda, Black Friday satışlarında online sitelere eğilimin git gide arttığına tanık olduk. Örneğin Suplementler.com black friday indirimleri başladı, buraya tıklayarak indirimli supplement ürünlerini inceleyebilirsiniz.→

Black Friday artık bir günlük bir olay değil çok daha ötesinde. Son birkaç yılda (2013’ten başlayarak), Black Friday indirimleri mağazalarda Cuma gününden önce uygulanmaya başlandı (1).

3. Black Friday İndirimleri Ne Zaman?

black-friday-indirileri

29 Kasım, Cuma, 2019 Black Friday indirim günüdür.

Black Friday indirimleri eskiden Kasım ayının 28’inde (Kara Cuma’dan önceki gün) duyurulurdu. Ancak yakın zamanda yapılan son uygulamalarda, birçok mağaza Kara Cuma ilanlarını Kasım ayının ortalarında yayınlamaya başlıyor veya bazen Ekim ayında bile gazetelerde ve internet sitelerinde yer verilebiliyor.

Vitamin, mineral destek ürünleri alabileceğiniz Vitaminler.com black friday indirimleri başladı! Hemen tıklayın.→

4. Cuma İndirimi Tüyoları

Türkiye’de Efsane Cuma veya Muhteşem Cuma olarak bilinen bu indirim döneminde size ilk tüyomuz, ne istediğinize önceden karar vermeniz. Bu indirimler birçok mağazayı kapsasa da tam da sizin ihtiyacınız olan ürünleri içermeyebilir. Bu nedenle, kesinlikle ihtiyacınız olan en önemli öğenin ne olduğuna önceden karar verin.

Ülkemizdeki bir diğer adıyla Şahane Cuma indirimleri internetten araştırıldığı zaman çok daha avantajlı oluyor. Üstelik tüm mağazaları yerinizden kalkmadan gezebilir, aradığınız ürünü sadece arama butonuna yazarak bulabilirsiniz. Çılgın bir indirim zamanı olan Kara Cuma denildiğinde akla artık izdiham yerine uygun fiyatlı alışveriş gelmesinin nedeni de internet mağazacılığıdır.

Son tüyo ise şöyle; sizi mutlu edecek ürünleri tercih edin. Sağlınıza, bedeninize ve psikolojinize iyi gelecek ürün ve hizmetleri bu indirim günlerinde takip edebilirsiniz. Örneğin spor aksesuar ve spor giyim seçeneklerini Fitmoda.com efsane cuma indirimlerinden tükenmeden, buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.→

Spor ve sağlıklı yaşam mağazalarının da ürünlerini cuma indirim günlerinde çok daha düşük fiyatlara satın alabilir ve stoklayabilirsiniz.

Black Friday Türkiye sporculara yönelik cuma indirimleri hakkında daha fazla bilgi almak için bu yazıyı tıklayarak okuyabilirsiniz.→

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER