Ana SayfaSpor SalonlarıMaslak'ta Spor Salonu Deneyiminin Zirvesi: CrossFit Aspera

Maslak’ta Spor Salonu Deneyiminin Zirvesi: CrossFit Aspera

Belki de spor salonlarının en eğlenceli sporu crossfiti daha önce denemiş miydiniz? Eğer crossfit henüz yabancı olduğunuz bir spor ise bildiğiniz her şeyi unutun. CrossFit Aspera sayesinde kendinize spor dünyasının yepyeni bir kapısını açacaksınız ve belki de istediğiniz her hedefe ulaşacaksınız!

İstanbul’un İş ve Eğitim Merkezinde Crossfit Deneyimi Yaşayın!

Crossfit Aspera Sporcard

CrossFit Aspera ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda olan ve crossfit için özelleştirilmiş ferah bir spor salonu. Maslak bölgesinde metroya yürüme mesafesinde, 320 m2 çalışma alanına ve 8 metre tavan yüksekliğine sahip salon, İstanbul’da crossfit yapmak isteyenler için oldukça güzel imkanlar sunuyor.

CrossFit Aspera’da Sporcard kullanıcısı olarak bireysel çalışmalarınızı yapabiliyor ve grup derslerine katılabiliyorsunuz.

Crossfit Tekniklerini Öğrenin ve İmkansızı Başarın!

https://www.instagram.com/p/BtBYCj_BbhF/

CrossFit Aspera’nın eğitmenleri spora yeni başlayacak olan sporcular ya da ileri seviye sporcuların her birini crossfit yapmaya davet ediyor. Çünkü crossfit, her disiplinden ve seviyeden sporcunun kazanmak isteyeceği 10 temel beceriye hizmet etmekte. Bunlar dayanıklılık, süreklilik, kuvvet, esneklik, güç, hız, koordinasyon, çeviklik, denge ve isabetlilik becerileri olarak ön plana çıkıyor. Crossfit tekniklerini öğrenerek spor becerilerini arttırmak, sporcuların diğer branşlarda da hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.

https://www.instagram.com/p/BvtzID4BSfw/?utm_source=ig_embed

Bu spor türünün yeterince yaygın olmamasından dolayı ne kadar eğlenceli olduğunun bilinmediğini dile getiren eğitmenler, klasik setler ile oluşturulan monoton antrenman kalıplarından kurtularak spor yapmayı deneyimlemenizi istiyorlar. Crossfitin size sunduğu belki de en eğlenceli yanı bu! Spor aletleri arasında 10’ar 15’er tekrarları robot gibi yapmak yerine, dinamik olmanızı sağlıyor. Bu da çoğu kişinin spor denildiğinde aklına gelen “sıkıcı” kalıbını yıkıp geçiyor.

https://www.instagram.com/p/BtQ1zQOBwnI/

Crossfit düzenli yaptığınız takdirde size skorlarınızın arttığını kolayca gösterebilen, sizi güçlenirken esneten ve hızlandıran bir spor. Crossfitin bu yapısı günlük hayattaki yaşamınızda farkedilir derecede daha rahat olmanızı, hareketlerinizin kolaylaşmasını ve olası sakatlıkların önlenmesini sağlıyor. CrossFit Aspera eğitmenleri yüksek yoğunluklu bir antrenman programının düşük ya da orta yoğunluklu bir antrenman programına göre daha etkili olduğuna inanıyor.

Crossfit Aspera Sporcard

CrossFit Aspera, çalışan kesimden okuyan kesime dek herkese daha ulaşılabilir olmak adına yeni merkezi Maslak’ta tüm spor severleri bekliyor. Eğitmenleri eğer daha önce crossfit yapmadıysanız deneme dersine katılmanızı öneriyor.

CrossFit Aspera hafta içi 07:30 ile 21:00; hafta sonu ise 11:00 ile 15:00 arasında hizmet veriyor.

CrossFit Aspera’yı Sporcard ayrıcalıkları ile deneyimlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER