Ana SayfaSpor SalonlarıAtaşehir'de Gidebileceğiniz En İyi Salonlardan Biri: Life Express Fitness

Ataşehir’de Gidebileceğiniz En İyi Salonlardan Biri: Life Express Fitness

Life Express Fitness, Anadolu yakası spor salonları içerisinde Batı Ataşehir bölgesinde fitness salonu arayanlar için harika bir seçim!

Life Express Fitness, sağlıklı kilo verme, yağ yakma, kas yapma ya da idealiniz olan fiziğe kavuşma konusunda size yardımcı olabilecek deneyimli ve güler yüzlü fitness eğitmenlerine sahiptir. Batı Ataşehir’de Deluxia Palace içerisinde bulunan spor salonu sporun faydaları hakkında sıkı bir şekilde bilgilenmenize ve yeni hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak şekilde donatılmıştır.

Havuzun Keyfini Çıkarın

Spor merkezi, 3500 metrekare alanda 2 kata sahiptir. Bünyesindeki havuzu 18 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde ve 1.40 metre derinliğindedir. 26-28 derece su sıcaklığı ile rahat bir yüzme deneyimi sağlar.

https://www.instagram.com/p/BR7-cWDgzsb/?taken-by=lefclubatasehir

Life Fitness Express, lüks spor salonlarının sahip olduğu donanımı kullanıcılarına sunmaktadır. Özellikle deniz suyu temizliğine sahip, yalnızca %1 oranında klor kullanılan ve iyonizasyon yöntemi ile titizlikle bakımı yapılan havuzu sayesinde, bölgedeki spor tutkunları tarafından sıkça tercih edilen bir salon olmuştur. Havuz için eğitmenleri de olan salon yüzme dersleri de vermektedir.

https://www.instagram.com/p/BfcyKI0g-NY/?taken-by=lefclubatasehir

Havuz özelliğinin yanısıra salondan deneyimli uzman eğitmenler eşliğinde zumba, pilates, kick box, reformer ve fitness dersleri alabilirsiniz. Kilo vermenin yolları arasında adını sık sık duyduğunuz, ağırlık çalışmaları, spinning ve cardio gibi egzersizler için spor salonu malzemeleri ve ekipmanları açısından donanımlı bir salondur.

Hamam ve Sauna İle Rahatlayın

Spor aletleri ile çalıştıktan sonra rahatlamanıza ve kaslarınızın toparlanmasına yardımcı olacak Türk hamamı, sauna ve buhar odası da bulunmaktadır. İş çıkışı sadece stres atmak için bile hamam ve saunayı kullanabilmek size zihinsel açıdan da iyi gelecektir.

atasehirde-gidebileceginiz-en-iyi-salonlardan-biri-life-express-fitness

Life Fitness Spor salonu geç saatlere kadar çalışan kişiler için de kolayca tercih edilebilir. Akşam saat 23.00’da kapanan salon, iş çıkışı rahatlıkla spor yapabilmenizi sağlar. Salon saatleri hafta içi 07:00-23:00, hafta sonu 08:00-22:00’dır.

Spor salonu ücretleri çoğu bütçeyi zorluyor olsa da SporCard bünyesinde bulunan Life Express Fitness, SporCard kullanıcılarına aylık Premium üyelik seçeneği ile hizmet vermektedir. Dolayısıyla artık en uygun spor salonu arayışınızı bir kenara bırakıp ihtiyaçlarınızı iyi bir şekilde karşılayabilecek SporCard fırsatı eşliğinde Life Express Fitness’ı tercih edebilirsiniz!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER