Ana SayfaSpor SalonlarıTürkiye’de Aikido Eğitimini Almanız Gereken Yer: Aikimode Aiki Akademi

Türkiye’de Aikido Eğitimini Almanız Gereken Yer: Aikimode Aiki Akademi

Aikido öğrenmeyi düşünüyor ama bir türlü fırsat yaratamıyor ya da içinize sinen bir salon bulamıyor musunuz? Sporcard sizi, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük aikido merkezlerinden biri olan Aikimode Aiki Akademi ile tanıştırmak istiyor!

Aikido Felsefesini Hayatınıza Taşıyın

Bir spor salonu ve savaş sanatı merkezi olmaktan öte Aikimode Aiki Akademi, hayatınızın her köşesinde aikido felsefesini yerleştirmenize yardımcı olmak istiyor. Çünkü Aikimode için aikido, vücudu ve aklı güçlendirmenin, bireyin fiziksel ve zihinsel gücünü birleştirmenin yoludur.

https://www.instagram.com/p/BtvvzCGDqPT/

Aikimode her yaştan kişiye aikido savaş sanatını öğretirken aslında kendi içlerindeki saldırgan güçler ile savaşmayı öğretiyor. Yani Aikimode Aiki Akademi, mental açıdan rahatlamanız, saldırgan tepkilerinizi eğitmeniz, kas gücünüzden ziyade esneklik ve zamanlama açısından kontrolünüzü arttırmanız ve bedeninizin sınırlarını keşfetmeniz açısından size yarar sağlıyor.

Aikimode Aiki Akademi, bünyesinde hazırladığı kurumsal eğitimler ile bireylere iş yaşamlarında nasıl daha başarılı olabileceklerine dair bilgiler veriyor. Aikido merkezinde eğitimler 3-4 yaş çocuk gruplarından itibaren başlıyor ve 35 yaş üzeri de dahil olmak üzere herkese uygun eğitim sağlanıyor.

https://www.instagram.com/p/BnT255Cn9um/

Aikimode Aiki Akademi hem Avrupa hem de Anadolu yakasında toplam 3 adet şubeye sahip. 4. Levent, Bahçelievler ve Ataşehir şubeleri haftanın her günü eğitim veriyor. Ayrıca çalışan kişilerin zaman kısıtlılığına bir alternatif olarak, güne daha enerjik başlamalarına destek olacak şekilde, sabah 06:00 ile 08:00 arasında eğitimleri bulunuyor. Bu saatlerde eğitim almak istiyorsanız salon ile ayrıca iletişime geçmeniz gerekmektedir. Sporcard üyeleri Aikimode Aiki Akademi’de oryantasyon derslerine katılabilmektedir. Bu nedenle salona gitmeden önce telefon ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Aikido merkezinin 4. Levent şubesinin çalışma saatleri hafta içi 09:00 – 19:00 arası; hafta sonu 10:00 – 16:00 arasındadır.

Bahçelievler ve Ataşehir şubelerinin çalışma saatleri hafta içi 08:00 – 21:00 arası; hafta sonu 11:00 – 16:00 arasındadır.

Oğuzhan Ulvi Başkurt Sensei

Aikimode Aki Akademi kurucusu ve baş eğitmeni olan Oğuzhan Ulvi Başkurt, 1981 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Yapıları Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş ve daha sonra Işık Üniversitesinde İşletme yüksek lisansını tamamlamıştır.

https://www.instagram.com/p/BSUKSVhFHZz/

Kendisi 5. Derece siyah kuşak sahibidir ve Türkiye’nin en genç Aikidokalarındandır. Federasyon tarafından 3. Kademe Kıdemli Antrenör diploması bulunmaktadır.

Oğuzhan Başkurt Sensei, 2007 yılından beri Aikimode Aiki Akademi bünyesinde hem çocuklara hem yetişkinlere ders vermektedir ve toplamda 32000 saati aşmış olan çalışmaları ile ülkemizin en tecrübeli senseilerinden biridir. Türkiye’de aikido, iaido, jodo ve kendo olmak üzere 4 japon savaş disiplininde siyah kuşak dereceleri bulunmaktadır.

aikimode-aiki-akademi-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER