Ana SayfaSpor Salonlarıİş Sonrası Stres Atmak İçin A Team Muay Thai & Kick Boxing!

İş Sonrası Stres Atmak İçin A Team Muay Thai & Kick Boxing!

Evet! İş çıkışı stres atmak ve spor yapmak için Maslak’ta bulunan spor salonu A Team Muay Thai&Kick Boxing’i deneyin! Salon sahibi Atakan Turp, Tayland’da Muay Thai eğitimi almış bir sporcu. Kendi salonunda dövüş sanatlarını öğretiyor ve herkesi spor yapmaya davet ediyor.

Uzak Doğu Dövüş Sanatlarını Keşfedin

a-team-muay-thai-kick-boxing-spor-salonu-sporcard

Salonda 11 adet çeşitli açılarda yerleştirilmiş kum torbaları bulunuyor. Özel olarak dövüş sanatları derslerini hedef alan 71 metrekare alana sahip spor salonu bir yandan fitness becerilerinizi ve vücut şeklinizi geliştirmenize yardımcı olurken diğer yandan dövüş sanatları konusunda daha iyi bilgi almanıza ve dövüş sanatlarını Tayland’da Muay Thai eğitimini tamamlamış olan Atakan Turp ile deneyimlemenize yardımcı oluyor.

Siz, salonda istediğiniz gün free dumbbell ve kettlebell ekipmanları ile spor yaparak kas gelişimi ve yağ yakımı konusunda yol alabilecek, fonksiyonel antrenmanınızı tamamlayabileceksiniz; istediğiniz gün ise Muay Thai dersleri ile kondisyon ve dengenizi geliştirirken stres atabileceksiniz.

a-team-muay-thai-kick-boxing-spor-salonu-sporcard

Sporcard kullanıcılarına da açık olan salonun kullanıcılarına sağladığı 36 metrekarelik alanda temiz bir soyunma odası ve duş alanı mevcut. Ayrıca eğer yanınızda havlu ve su getirmeyi unuttuysanız salondan temin edebilirsiniz.

Salonun Çalışma Saatleri

a-team-muay-thai-kick-boxing-spor-salonu-sporcard

Avrupa yakası Maslak bölgesinde 42 Maslak’a yakın ve Nurol Plaza’nın hemen karşısında Nazmi Akbacı İş Merkezi içerisinde bulunan A Team Muay Thai & Kick Boxing spor salonu hafta içi her gün 08:00 ile 21:00 arasında; hafta sonu ise 08:00 ile 16:00 arasında kullanıcılarına hizmet vermektedir.

a-team-muay-thai-kick-boxing-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER