Ana SayfaGenelBenzersiz Rehber: Ankara'daki En İyi 5 Spor Salonu

Benzersiz Rehber: Ankara’daki En İyi 5 Spor Salonu

En iyi Ankara spor salonları nerede? Kafanızdaki bu ve nice farklı soru işaretini cevaplayabilmek için araştırma yaptık. Seçtiğimiz 5 spor tesisini mercek altına aldık! Size Ankara spor salonu arayışınızda rehber olabilecek bir liste hazırladık.

Ankara spor merkezleri arasında Sporcard ayrıcalığıyla hepsine giriş yapabileceğiniz bu salonlar, fitness, pilates, yoga ve daha birçok farklı dersle spora bakış açınızı değiştirebilir. Neden mi? Çünkü Sporcard üyeliğinizle Ankara’nın en iyi spor salonlarına sınırsız giriş sağlayabilir, 350’den fazla salona tek üyelikle ayda 99 TL’ye giriş yapabilirsiniz.

1) Life House Sport Center link-spor-salonu

Life House

spor-salonu-adresi Eryaman Mah. Amasya Beyannamesi Cad. No:19 Etimesgut / Ankara

telefon-numara-sporsalonu   0 (312) 279 3091         

Spor salonu Ankara / Etimesgut arayışınızda Life House Sport Center merkezi, bünyesindeki profesyonel eğitmenleri ile yanınızda! Kullanıcılarının beğenisini kazanmış bu spor salonunu hemen denemek isterseniz, sizin için salonun detaylarını özetledik.

Ankara fitness salonları arasında yer alan Life House Sport Center birçok farklı olanağa sahiptir. Vitamin barda vücudunuza ihtiyacı olan besinleri sağlayabilir, antrenman öncesi veya sonrasında havuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Havuzlu spor salonu Ankara listenizde mutlaka yer alması gereken Life House Sport Center, fitness ve gym imkanlarını sonuna kadar kullanabileceğiniz bir spor tesisidir.

Life House Sport Center çalışma saatleri hafta içi: 07:00 – 23:00, hafta sonu: 08:00 – 22:00 arasındadır. Yani hafta içi işinize gitmeden önce veya iş çıkışınızda rahatlıkla spor yapabilirsiniz. Eğer “Ben işten sonra biraz dinlenirim, sonra sporumu yaparım.” diyenlerdenseniz, salon hafta içi 23:00’a kadar açıktır ve akşam saatlerinde de hizmet verir.

Hafta sonu spor yapmayı sevenler, siz de kendinizi bu spor tesisinde iyi hissedeceksiniz. Hafta sonu da kesintisiz hizmet veren bu salon uzun çalışma saatleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

2) Pelops Sports Club link-spor-salonu

pelops-spor-salonu

spor-salonu-adresi Yukarı Öveçler Mah. 1286 Sok. No: 1/1 Çankaya / Ankara

telefon-numara-sporsalonu  0 (312) 473 7340  

Eğer spor merkezi Ankara / Çankaya konusunda araştırma yapıyorsanız müjdemizi isteriz! Çankaya’da bulunan Pelops Sports Club, spora başlamayı düşünüp de bir türlü harekete geçemeyenleri ayağa kaldıracak enerjide bir spor tesisi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

PELOPS Sports Club (@pelopsclub)’in paylaştığı bir gönderi ()

İşini aşkla yapan bir ekiple çalışmak istiyorsanız özel eğitimciler ile en yeni fitness ve antrenman programlarını deneyebilir, kendi sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Pilates, spining, yoga ve grup derslerini içeren programlarıyla kullanıcılarının kalbini çalan bu salona adım atmak bile motivasyonunuzu artıracak.

pelops-ankara-havuzlu-spor-salonu

Pelops Sports Club salon olanaklarından bahsedecek olursak şöyle kısaca maddeleyebiliriz;

  • Havuz
  • Duş
  • Kilitli dolap
  • Fitness
  • Gym
  • Soyunma odası imkanları bulunur.

Pelops Sports Club çalışma saatleri şu şekildedir;

Hafta içi: 08:00 – 17:00 Hafta sonu: 08:00 – 17:00

3) Crossfit Backstreet link-spor-salonu

corssfitbackstreet-fitness-ankara

spor-salonu-adresi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. Alacaatlı Cad. No:30/2A Çankaya/ Ankara

telefon-numara-sporsalonu  0 (532) 512 2460   

Crossfit Backstreet spor salonu, Çankaya Prof. Dr Ahmet Taner Kışlası Mahallesi’nde konumlanır.

Crossfit antrenmanı yapmayı seviyor, “Ter dökmeden salonu terk etmem!” diyorsanız doğru yerdesiniz! Çankaya spor salonları arasında yer alan Crossfit Backstreet’ i tercih etmek, crossfit yapabileceğiniz spor salonu arayışınızda en doğru seçim olabilir.

Crossfit Backstreet’in salon özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse;

  • 500 m2 geniş çalışma alanı
  • Crossfit antrenmanları konusunda uzman ekip
  • Yeterli sayıda son teknoloji spor ekipmanları, tesisin vazgeçilmez noktaları arasında yer alır.

corssfitbackstreet14-spor-saloonu-ankara

Sporcard imkanlarıyla tesiste verilen grup derslerine özgürce katılabilir, crossfiti merak edip deneme fırsatı yakalayamadıysanız bu salonda kendinizi test edebilirsiniz. Belki de vücudunuzun en fit formuna ulaşması için crossfit antrenmanına ihtiyacı vardır, denemeden hangi antrenman stilinin size ve bedeninize en uygun olduğunu bilemezsiniz.

Crossfit Backstreet spor kompleksinin çalışma saatleri şu şekildedir;

Hafta içi: 07:00 – 22:30, hafta sonu ise 14:00 – 19:00 arasında değişim göstermektedir.

4) XFit Spor Salonları link-spor-salonu

Xfit-ankara-spor-salonu

spor-salonu-adresi Mamak, Keçiören, Altındağ, Yenimahalle, Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar, Sincan/ Ankara lokasyonlarında şubeleri bulunur.

XFit spor salonu zinciri; Ankara’da spor salonu tavsiye listemizin önemli başlıklarından biri, çünkü kim başkente hakim olmak istemez ki?

İşte Ankara’da bulunan XFit salonlarının lokasyonları;

  • Mamak,
  • Altındağ,
  • Keçiören,
  • Yenimahalle,
  • Gölbaşı,
  • Etimesgut,
  • Sincan
  • Pursaklar bölgelerinde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir spor salonu zinciridir. Sporcard üyeliğinizle tüm bu salonlara sınırsız giriş yapabileceğinizi unutmayın!

Kaliteli spor deneyimini yepyeni spor salonu aletleri ile garantileyen tesis, deneyimli ve profesyonel kadrosu sayesinde göz açıp kapayana kadar hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. XFit salonları her daim müşteri memnuniyetini en ön sırada tutar.

XFit spor salonlarında pilates, zumba, gym, spinning ve fitness en gözde dersler arasında yer alır.

XFit  spor salonlarının çalışma saatleri bölgeye göre değişiklik gösterebileceğinden, buradan linke tıklayarak dilediğiniz bölgedeki salonun saatlerini inceleyebilirsiniz. link-spor-salonu

5) Keçiören Bayanlara Özel Spor Merkezi link-spor-salonu

FSA-bayanlara-ozel-spor-salonu

spor-salonu-adresi Pınarbaşı Mah. Şehit Hakan Turan Cad. 12/C Keçiören / Ankara

telefon-numara-sporsalonu   0 (312) 357 1453

Ankara Keçiören’ de spor salonu arıyorsanız artık durun!

Çünkü biz sizin için doğru salonu araştırdık, bulduk ve inceledik. İşte vardığımız sonuçlar! Bayanlara özel spor salonu arayışınız varsa bu salon tam sizlik.

Fetih Spor Akademisi, spor sever kadınları en uzman antrenman programları ile ideal vücut ölçülerine kavuşturmaya yemin etmiş bir ekipten oluşuyor.

Keçiören Fetih Spor Akademisi derslerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Fitness
  • Pilates
  • Zumba 

Keçiören Bayanlara Özel Spor Merkezi çalışma saatleri şu şekildedir;

Hafta içi: 10:00 – 23:00 Cumartesi: 10:00 – 23:00, Pazar günleri 10:00 / 18:00

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER