Ana SayfaSpor SalonlarıYılın Son %50 Öğrenci İndirimi Başladı!

Yılın Son %50 Öğrenci İndirimi Başladı!

Spocard, yine öğrencinin yanında!

Yaz tatili indirimimizle herkes dilediği spor salonunda, özgürce spor yaptı. Peki, sen neredesin?

Hediyeni hala almadıysan sana son bir şans daha veriyoruz. %50 yaz tatili indirimimizden faydalan, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yüzlerce spor salonu ve otel tesisine Sporcard aylık üyeliğinle sınırsız giriş yap!

Yapman gereken tek şey, sana göndereceğimiz indirim kuponunu kullanarak Sporcard üyeliğini başlatman.

Senin için tanımlanmış özel kodu almak için [email protected] mail adresine öğrenci belgeni göndermen yeterli. Böylece aynı gün içerisinde %50 indirimini alabilir, yaz tatilinin zevkini doyasıya çıkarabilirsin.

Şimdi üye olmak için hemen tıkla!

 Kampanya Şartları

  1. Kampanya, 25.07.2019 tarihinde başlayacak ve 31.07.2019 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.
  2. %50 indirim kazanımı için üye olacak kişinin öğrenci olduğuna dair bir belgeyi (öğrenci kimliği görseli, öğrenci belgesi vb) TC kimlik numarası görünmeyecek şekilde [email protected]mail adresine göndermesi gerekmektedir. İlgili mailin tarafımıza ulaşmasından sonra kişiye özel kupon kodu mail ile bildirilecektir. İndirimden faydalanmak isteyen müşterilerin ödeme ekranında kupon kodu kısmına mail adreslerine gönderilen indirim kodunu girmeleri ve ödemeyi tamamlamaları gerekmektedir.
  3. %50 indirim kazanımı için katılımcıların öğrenci olduğunu gösterir güncel belgeyi sağlamayı kabul etmesi gerekmekte olup sunulan belge veri olarak işlenmeyecek ve imha edilecektir.
  4. %50 İndirim kodu 31.07.2019 saat 23:59’a kadar geçerlidir ve ilk ayı kapsar.
  5. Kampanyadan üyeliği aktif olan Sporcard üyeleri faydalanamaz.
  6. sporcard.com‘un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır. www.sporcard.com’un kampanya koşullarını ihlal edecek nitelikte bir sipariş/eylem tespit etmesi halinde ilgili siparişi iptal etme hakkı saklıdır.
  7. Kampanyaya katılmakla, işbu koşulların tümünü okuduğunuzu ve bu koşullara herhangi bir itirazınızın bulunmadığını veya bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz.
Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER