Ana SayfaEgzersiz-SporMuhteşem Fiziklerini Boks Antrenmanına Borçlu Olan 5 Ünlü Kadın

Muhteşem Fiziklerini Boks Antrenmanına Borçlu Olan 5 Ünlü Kadın

Boks yapan ünlüler başlığı altında sadece erkekleri görmeye alışık olduğunuzu biliyoruz ama o günler maalesef geride kaldı. Bugünlerde, modeller ve şarkıcılar başta olmak üzere birçok ünlü, boks tutkularıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle de kadınlar!

Peki, neden ünlüler en sevdikleri spor olarak boksu tercih ediyor? Birincisi, boksun faydaları Instagram beğenilerinden çok daha fazla tabii ki. İkincisi, boks sayesinde kaslarınızı ve zihninizi aynı anda meşgul etmeniz çok olası.  Telefonunuzu kontrol edebileceğiniz veya akşam yemeği için ne yiyeceğinizi hayal ettiğiniz diğer antrenmanların aksine, boksun aşırı konsantrasyon gerektirdiği gayet açık. Boks zihninizi boşaltmanıza yardımcı olurken ayrıca formda kalmak için uygulayabileceğiniz en zevkli yollardan biri. Eski Victoria’s Secret modeli Adriana Lima başta olmak üzere birçok ünlü kadın, boks keyfinin tadını çıkarırken, sosyal medya hesaplarında da boks antrenmanlarını en iyi şekilde yansıtmayı ihmal etmiyorlar.

Öyleyse şimdi bu harika kadınların boksu neden tercih ettiklerine dair ipuçları yakalamaya çalışırken aynı zamanda ihtiyacınız olan motivasyonu kazanmaya çalışın!

Adriana Lima

https://www.instagram.com/p/Bl3EEgphcZG/

Tabii ki böyle bir listeyi onsuz düşünemezdik. Victoria’s Secret’ın usta modeli boksta da ne kadar usta olduğunu senelerdir paylaştığı gönderileriyle kanıtlıyor. Bir kadın olarak, fiziksel ve zihinsel olarak bu kadar güçlü olabileceğini düşünmediğini söyleyen Adriana Lima, başlardaki öğrenme aşamasında çok sinirinin bozulduğunu çünkü bedeninden beklediği yanıtı alamadığını söylüyor. Ancak pes etmediğini ve başardığını, boksu bir tutku haline getirdiğini de her fırsatta anlatmaktan kaçınmıyor.

Gigi Hadid

https://www.instagram.com/p/9yXC5mDCde/?hl=en

Şimdilerde anne olmaya hazırlanan ünlü model Gidi Hadid, nasıl yumruk atılacağını en iyi bilen isimlerden biri. Boksta her geçen gün ilerleme kaydettiğini söyleyen Gigi’yi biraz araştırırsanız New York’un en ünlü boks salonlarının tozunu nasıl attırdığını izleyebilirsiniz. Şimdiden onu kızıyla boks yaparken hayal edebiliyoruz. Müthişsin Gigi!

Ellie Goulding

https://www.instagram.com/p/B4fxJr6jM2x/

Aldığı Grammy ödülünü evinin en güzel köşesine yerleştiren Ellie Goulding, şarkıcı kimliği dışında Instagram’ında genellikle boks yaptığı müthiş fotoğraflar ve videolar paylaşmayı tercih ederken, heykel gibi vücudunu sevenleriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Boksla yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyleyen Goulding, bokstan vazgeçemeyeceğini her fırsatta dile getiriyor.

Shay Mitchell

https://www.instagram.com/p/BmBtsdtAsDW/

Meşhur dizi Pretty Little Liars tanıdığımız başarılı yıldız Shay Mitchell en büyük boks tutkunlarından biri olabilir. Zihnine çok iyi geldiği için bu sporu tercih ettiğini ve boks yaparken yarıştığınız tek kişinin kendiniz olduğunu söyleyen Shay Mitchell şimdilerde anne olmanın tadını çıkarıyor olsa da, Mitchell’in yakın zamanda ringlere geri döneceğine adımız gibi eminiz.

Jennifer Garner

https://www.instagram.com/p/Brscd2vFZvU/

Once Upon a Farm’ın kurucu ortağı, fitnesstan asla ama asla vazgeçmiyor. Eğitmen Simone De La Rue ile çalıştığını bildiğimiz Jennifer Garger, hemen hemen her gün boks çıkışı magazincilerin kamerasına yakalanıyor. Kendi paylaşımlarından da şahit olduğumuz kadarıyla Jennifer Garner birçok erkeğe taş çıkaracak, işinde uzman bir boksör olma yolunda ilerliyor!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER