Ana SayfaGenelİstanbul'da Erkeklere Özel Spor Salonu Seçenekleri Nelerdir?

İstanbul’da Erkeklere Özel Spor Salonu Seçenekleri Nelerdir?

Son yıllarda özellikle Los Angeles gibi metropol şehirlerde erkekler için spor salonları çok trend seçenekler olmaya başladı. Bunun en büyük nedeni erkeklerin sporda tercih ettikleri derslerin kadınlardan çok daha farklı olması.

Erkeklere özel spor salonları ders programlarında; fitness, ağırlık antrenmanları, kick boks ve aikido gibi derslere ağırlık verirken, kadınlara özel spor salonları daha farklı dersleri programlarına dahil edebiliyor. Diğer bir yandan, psikolojik açıdan bazı insanlar hem cinsleri ile aynı derste daha rahat edip odaklanma düzeylerini artırabiliyor.

Eğer siz de dikkatinizi en üst seviyede spor programınıza vermek istiyor ama bir türlü salonda bunu başaramıyorsanız, erkeklere özel spor salonlarında motivasyonunuzu zirveye taşıyabilir, vücut geliştirme hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Sizin için İstanbul’daki 3 erkeklere özel spor salonunu detaylıca anlattık. Sporcard üyeliğinizle hepsini ayda 99 TL’ye deneme imkanınız var, bunu artık çok iyi biliyorsunuz zaten!

1) Vital Fitness: Pendik’te Erkeklere Özel Spor Salonu link-spor-salonu

vital-fitness-spor-salonu

spor-salonu-adresi Kaynarca Mah. E-5 Yanyol No:158/A Pendik / İstanbul

telefon-numara-sporsalonu   0 (534) 050 4808

Vital Fitness, “Ben gittiğim spor salonunda rahat olmak istiyorum, kasmadan, utanıp sıkılmadan, sporuma odaklanayım.” diyenleri mutlu eden sadece erkeklere özel bir spor salonu.

Bu salona girdiğiniz an, otomatikman motivasyonunuz üst sınırlara çıkacak, kendinizi tam bir spor atmosferinin içinde bulacaksınız.

sporcard-vital-fitness-yorum

vital-fitness-adres

Salonun Foursquare yorumlarını da şuraya bırakalım!

2. Gold Power Gym: Eyüp’te Erkekler İçin Spor Salonu link-spor-salonu

gold-power-gym

spor-salonu-adresi Yeşilpınar Mah. Girne Cad. No:2/A Eyüp / İstanbul

telefon-numara-sporsalonu   0 (537) 863 7796    

Sadece erkeklere özel bir diğer fitness salonu da Gold Power Gym. Salonun profesyonel eğitmen kadrosu sayesinde ideal vücut hedeflerinize jet hızıyla ulaşabilir, kendinizi adeta baştan yaratabilirsiniz.

Bu erkekler için tasarlanmış spor salonunda fitness ve gym yaparken, tüm odağınız kas gelişiminiz olacak ve en verimli antrenmanlarınızı gerçekleştireceksiniz.

gold-power-gym-boks

Gold Power Gym’in harika imkanlar sunan spor salonu özelliklerini denemek için beklemeyin! Hemen kankanızı arayın ve kendinizi ringe atın!

gold-power-gym-eyup-spor-salonu

gold-power-sporcard-salon-adres

Salonu daha detaylı incelemek için sadece Gold Power Gym’i konu aldığımız yazımızı okuyabilirsiniz.

3. Power Spor: Sultanbeyli Erkeklere İçin Spor Salonu link-spor-salonu

power-spor-fitness-salonu

spor-salonu-adresi Abdurrahman Gazi Mahallesi, Şanlıurfa Caddesi, No:53 Sultanbeyli/İstanbul

telefon-numara-sporsalonu   0 (216) 398 9930 

“Erkeklere özel spor salonu, sanki bana daha uygun olur.” diye düşünüyorsanız rotanızı Sultanbeyli’ye doğru çevirebilirsiniz. Fitness ve gym antrenmanlarınızı yüksek bir motivasyonla rahat rahat gerçekleştirebileceğiniz bir spor ortamı sunan salonu Sporcard üyeliğinizle deneyebilirsiniz.

power-spor-sultanbeyli-yorumlar

power-spor-sultanbeyli

Salonun Foursquare sayfasına da göz atabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER