Ana SayfaEgzersiz-SporEbru Karaduman ile 30 Dakikada 300 Kalori Yakın!

Ebru Karaduman ile 30 Dakikada 300 Kalori Yakın!

Zayıflamak isteyenler! Bu videoda durmak yok, 300 kalori yakmayı hedefliyoruz ve ben sizi devamlı bırakmayın diye telkin etmeye çalışacağım. Hazırsanız harekete başlayalım!

300 Kalori Yakmak İçin Antrenman

https://www.instagram.com/p/BprDNKkAmnX/

Olduğumuz yerde yürüyerek başlıyoruz, tüm vücudu çalıştıracağız. Benimle beraber hareket edin! Kolları da kullanabilirsiniz, nefes alıp vermeyi unutmayın.

Tempo hiç düşmemeli ve kolları yukarı kaldırarak zıplamaya başlayın. Bu sırada nefes alıp vermeyi es geçmeyin. İyice yukarı zıplayın, sonra bacakları açıp kapatmaya başlayın.

Eller belde sağa sola hafif bir çömelme yaparak zıplamaya devam edebilirsiniz. Bu harekette bacaklar yanmaya başlayabilir.

Eller kalçada topukları elleri değdirmeye çalışmalısınız. Bu hareketi tempolu bir şekilde sürdürün.

Daha sonra bacakları açmalısınız. Kolları da açın ve derin bir nefes alın. Nefes alırken hafifçe çömelin. Nefesi verirken tekrar ayağa kalkın. Minik bir nefes aldık ve kalçaları çalıştırarak yeni harekete başlıyoruz.

Daha Çok Kalori Yakmak İçin Bacak Kasları Çalışsın!

https://www.instagram.com/p/BsiR8QEAQF7/

Lunge hareketi yapmaya başlıyoruz. Bir bacağı öne alarak diz üstüne hafifçe çökebilirsiniz. Çömelirken nefes alıp ayağa kalkarken nefes vermeye özen göstermelisiniz. Diğer bacak için de hareketin tekrarlarını videoyu izleyerek tamamlamalısınız. Sırt dik bir şekilde karşıya bakarak hareketi yapın. Bu egzersizde basenler, kalça ve bacaklar aktif çalışır.

Yana büyük bir adım atarak yine çömelerek diğer harekete başlayabilirsiniz. Çökebildiğiniz kadar aşağı inmeye dikkat etmelisiniz. Bacakları da olabildiğince açmaya çalışmalısınız. Videoda benimle birlikte yapmalısınız ve sayılara takmaya gerek yoktur. Bu hareketi yaparken denge bozulabilir ama yine de devam etmeye çalışmalısınız.

Şimdi aktif dinlenme yapmaya başlayabilirsiniz. Derin bir nefes alın ayaktayken ve verirken belinizi öne doğru bükerek ellerinizle yere doğru uzanın. Kaslarınızı rahatlatarak sağa ve sola doğru dönün.

İç bacak ve basen bölgesini çalıştırmak için sol bacakla sağ ele tekme atın, sağ bacakla ise sol ele tekme atın.

300 Kalori Yakmak İçin Antrenman Videolarımı İzleyin!

Ağırlıkları elinize alın, bacaklar omuz genişliğinde açık, ayaklar karşıyı gösteriyor. Karşınızda çok sinirlendiğiniz ya da sizi üzen biri varmış gibi dambılları elinizde tutarak yumruk atın. Yumruk atarken dizleri bükmeye çalışın.

Devamı videoda haydi yağlarımızı hızla yakıyoruz!

Ketojenik diyette aynı programı tekrar denedim, video aşağıda. Bakalım 300 kaloriyi yakmak ketejenik diyetle kolay oldu mu? Tahminleri alalım!

 

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER