Ana SayfaGenelJimnastik Kursu Alabileceğiniz 5 Nefis Spor Salonu

Jimnastik Kursu Alabileceğiniz 5 Nefis Spor Salonu

Küçük büyük her yaşta sporseverin sevgisini kazanmış jimnastik sporu konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız buraya!

Jimnastik kursu arayışınızda size yardımcı olmak için jimnastik dersi alabileceğiniz Sporcard anlaşmalı salonlarını aşağıda sıraladık.

1. Crossfit Skylight 

crossfit-skylight-jimnastik

Crossfit Skylight spor salonu nerededir?” diye merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım: Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde konumlanıyor.

Ataşehir’de jimnastik yapmak istiyorsanız memnun olacağınız geniş ve ferah bir ortam sunan bu spor salonunda crossfit, gym, fonksiyonel antrenman ve pilates de yapabilirsiniz.

Crossfit Skylight çalışma saatleri şöyledir; hafta içi: 06:45 – 23:00, hafta sonu: 12:00 – 16:00 saatleri arasında değişir.

2. Beylikdüzü Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü

beylikduzu-jimnastik-salonu-cimnastik

Beylikdüzü Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü Beylikdüzü Atatürk Bulvarı’nda konumlanır. Jimnastik eğitimi almak istiyorsanız Beylikdüzü’ndeki bu spor salonunu tercih edebilirsiniz. Çocuk jimnastik dersleri için çocuğunuzu da gönül rahatlığıyla profesyonel eğitmenlere teslim edebilir, kendilerini geliştirmelerini sağlayabilirsiniz.

Beylikdüzü Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü imkanları arasında dans, fitness, gym ve aerobik de bulunuyor.

Beylikdüzü Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü çalışma saatleri hafta içi: 11:00 – 21:00, hafta sonu ise 11:00 – 21:00 arasında değişir.

3. Eryaman Fetih Spor Akademisi

eryaman-fetih-spor-jimnastik

Eryaman Fetih Spor Akademisi  Tunahan Mahallesi’nde Okyanus Plaza içindedir.

Bu spor salonunun içerisinde muay thai, kick boks ve tekvando branşlarında da profesyonel eğitmenlerden ders alabilir. Kendinizi birçok alanda geliştirebilirsiniz.

Eryaman Fetih Spor Akademisi çalışma saatleri şu şekildedir; hafta içi: 11:00 – 23:00 ve hafta sonu: 11:00 – 23:00 aralığında değişim gösterir.

4. Stonecold Gym (Powerzone Gym)

jimnastik-kursu

“Stonecold Gym(Powerzone Gym) nerede?” sorusunun cevabını istiyorsanız hemen verelim: Avcılar’da konumlanan spor salonu Gümüşpala Mahallesi’nde hizmet sunar.

Avcılar’da cimnastik dersi arıyorsanız bu spor salonunu tercih edebilir kendinizi ve vücudunuzu bu alanda yetiştirebilirsiniz.

Stonecold Gym fonksiyonel antrenman, fitness, gym ve dövüş sporları alanlarında da profesyonel eğitmenler eşliğinde ders verir.

Stonecold Gym çalışma saatleri şöyledir; hafta içi: 08:00 – 00:00, hafta sonu: 08:00 – 00:00 arasında değişim gösterir.

5. Mamak Fetih Spor Akademisi

jimnastik-salonu-kurs

Mamak Fetih Spor Akademisi yeri Zerdalitepe bölgesidir. Pilates, kick boks, zumba, tekvando, muay thai, fitness ve gym gibi dersleri de alabileceğiniz bir spor merkezi olan Mamak Fetih Spor Akademisi jimnastik kursu arayanlara da doyurucu eğitimler sağlıyor.

Mamak Fetih Spor Akademisi hafta içi: 10:00 – 23:00, hafta sonu ise 10:00 – 23:00 arasında açıktır.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER