Ana SayfaGenelSporcard’tan Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi %50 İndirim

Sporcard’tan Öğrencilere Yaz Tatili Hediyesi %50 İndirim

Okullar kapandı, günler uzadı, havalar ısındı, ne duruyorsun spor yapsana!

Özgürce spor yapmanın keyfine varabilmen için yaz tatili hediyen Sporcard’tan!

Yoğun ilgi gören %50 öğrenci indirimimizi yoğun istek üzerine bugün itibariyle başlattık. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yüzlerce salona ve onlarca otel tesisine aylık üyelikle sınırsız giriş yapabileceğin Sporcard üyeliğinden ilk ay %50 indirimden faydalanmak için yapman gereken tek şey sana göndereceğimiz indirim kuponuyla Sporcard üyesi olmak!

Sana özel kodunu almak için öğrenci olduğunu gösteren bir belgeyi [email protected] mail adresine atman yeterli. İnceleme yapıldıktan sonra, aynı gün içinde %50 indirim kodu sana gönderilecek.

Şimdi üye olmak için hemen tıkla!

 Kampanya Şartları

  1. Kampanya, 25.06.2019 tarihinde başlayacak ve 30.06.2019 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.
  2. %50 indirim kazanımı için üye olacak kişinin öğrenci olduğuna dair bir belgeyi (öğrenci kimliği görseli, öğrenci belgesi vb) TC kimlik numarası görünmeyecek şekilde [email protected] mail adresine göndermesi gerekmektedir. İlgili mailin tarafımıza ulaşmasından sonra kişiye özel kupon kodu mail ile bildirilecektir. İndirimden faydalanmak isteyen müşterilerin ödeme ekranında kupon kodu kısmına mail adreslerine gönderilen indirim kodunu girmeleri ve ödemeyi tamamlamaları gerekmektedir.
  3. %50 indirim kazanımı için katılımcıların öğrenci olduğunu gösterir güncel belgeyi sağlamayı kabul etmesi gerekmekte olup sunulan belge veri olarak işlenmeyecek ve imha edilecektir.
  4. %50 İndirim kodu 30.06.2019 saat 23:59’a kadar geçerlidir ve ilk ayı kapsar.
  5. Kampanyadan üyeliği aktif olan Sporcard üyeleri faydalanamaz.
  6. www.sporcard.com‘un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır. www.sporcard.com’un kampanya koşullarını ihlal edecek nitelikte bir sipariş/eylem tespit etmesi halinde ilgili siparişi iptal etme hakkı saklıdır.
  7. Kampanyaya katılmakla, işbu koşulların tümünü okuduğunuzu ve bu koşullara herhangi bir itirazınızın bulunmadığını veya bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz.
Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER