Ana SayfaEgzersiz-Spor2020’ye Girerken Sporcular İçin En Avantajlı Yılbaşı İndirimlerini Listeledik!

2020’ye Girerken Sporcular İçin En Avantajlı Yılbaşı İndirimlerini Listeledik!

Spor salonları, supplement ürünleri, sporcu vitamin ürünleri ve sayısız spor kıyafeti bir tık ötenizde. Peki, spor ile ilgili her şeyi, alanında uzmanlaşmış sitelerden yılbaşı indirim avantajlarıyla satın alabileceğinizi farkında mısınız?

2020 yılına girmeden önce yapmanız gereken en akıllıca şey de işte bu spor kampanya  fırsatlarını kaçırmadan inceleyip size en uygun olanlarını yeni yıl için stoklamak!

İster spor salonu üyeliği olsun, ister takviye sporcu ürünleri olsun ister spor giysileri olsun, bunlar bir sporcunun vazgeçilmezleridir ve 2020’de de hayatının ayrılmaz parçaları olacaktır. Çoğu marka yılbaşı indirimleri yaparak yılı en iyi şekilde kapatmak ve yeni yıla yepyeni ürünlerle adım atmak ister. Tam da bu süreçte ihtiyaçlarınız en indirimli fiyatlarla giderebilir, yeni yıla temel ihtiyaçlarınızı tamamlamış bir şekilde adım atabilirsiniz.

Sporcular İçin Yılbaşı İndirimleri Başladı!

yilbasi-indirimleri

Sporseverlerin 2020’ye girerken kaçırmaması gereken ve yeni yıl hediyeleri de bulabilecekleri indirimli siteleri sıraladık. Hazırsanız başlayalım!

1. Sporcard Spor Salonlarında %40 Yılbaşı İndirimi 

sporacard-yeni-yil-indirimi

Sporcard’ın 2 tip üyeliği vardır; aylık klasik 99 TL ve premium 149 TL. %40 indirim kazanmak için Premium veya Klasik paketi satın alırken ödeme ekranına YENIYIL40 indirim kodunu yazmanız ve ödemeyi tamamlamanız yeterlidir. 

Bu yılbaşı kampanyası sayesinde ilk ay klasik üyelikte 48.51TL, Premium üyelikte ise 59.60TL indirim kazanırsınız. %40 İndirim kodu 31.12.2019 saat 23:59’a kadar geçerlidir. Elinizi çabuk tutun 350+ salona tek üyelikle giriş yapın.

2. Fitmoda.com Spor Giyim İndirimleri Dolabınızı Yenileyecek!

fitmoda-indirim

Fitmoda.com fitness ve diğer spor dallarında antrenman yaparken vücudunuzu rahat ettirecek uygun fiyatlı birçok ürün seçeneğine sahip. Sitede yılbaşı indirimleri de jet hızıyla başladı.

2 Ocak’a kadar sürecek Fitmoda yılbaşı indirimlerini kaçırmayın, stoklar çok hızlı tükenebiliyor.

Erkek spor ayakkabı indirim fırsatları yılbaşında en çok yolunu gözlediğimiz kampanyalardır. Hemen tıklayın spor ayakkabı indirimlerinden yararlanın, indirimli spor ayakkabı modellerini inceleyin!  

3. Supplementler.com Sporcu Takviyeleri İndirimleri ile Protein Depolayın!

supp-indirim

Özellikle vücut geliştirme sporu ile ilgilenenlerin olmazsa olmazı supplement ürünleridir. Supplementler.com 13 yıldır bu alanda öncü internet sitesidir. 2 Ocak’a kadar dilediğiniz ürünü daha uygun fiyata alabilir hatta 2020 için son kullanma tarihleri el verdikçe stoklayabilirsiniz.

Whey proteininiz yeni yılda hiç bitmesin istiyorsanız tıklayın!

4. Vitaminler.com Yılbaşı İndirimleri ile Enerji Dolun!

vitaminler-indirim

Aktif spor yapan insanlar bilir, spor yapmak, düzenli uyumak, doğru beslenmek kadar vitamin ve mineraller açısından eksiklik hissetmemek de çok önemlidir. Vitaminler.com bu alanda uzmanlaşmış bir internet sitesi. Yılbaşı indirimleri diğer sitelerde olduğu gibi 2 Ocak’a kadar sürecek.

Pharmaton, Supradyn gibi popüler indirimli ürünler orijinal ürün garantisi ve ücretsiz kargo olanağı ile hizmetinizde, hemen tıklayın!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER