Ana SayfaGenelBenzersiz Rehber: Beşiktaş İlçesindeki En İyi 6 Spor Salonu

Benzersiz Rehber: Beşiktaş İlçesindeki En İyi 6 Spor Salonu

Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız ve spor yapıyorsanız Beşiktaş’taki spor salonu seçeneklerini bilmemeniz biraz ayıp olur! Çünkü İstanbul’da oturan herkesin Beşiktaş’a mutlaka yolu düşer. İşiniz oradadır, eviniz, arkadaşınız veya toplantınız… Bu liste, uzar gider! Spor disiplininizi bozmak istemiyorsanız bu merkezi yerdeki spor salonlarını bilmeniz size artı puan kazandırır.

Beşiktaş’ın Kalbinde 5 Spor Salonu Var!

Sizin için Beşiktaş’ta en mutlu olacağınız 5 spor salonunu belirledik. Hazırsanız, salonların özelliklerini, videolarını, yorumlarını incelemeye başlayalım!

1) Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness: Havuzlu Spor Salonu İmkanı link-spor-salonu

mercure-besiktas-spor-salonu

 spor-salonu-adresiBalmumcu Mahallesi, Barbaros Blv. No:165, 34349 Gayrettepe/Beşiktaş

telefon-numara-sporsalonu  0 (212) 370 2145     

Öncelikle “Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness nerede?” sorusunun cevabını verelim: doğru cevap, Gayrettepe.

Beşiktaş’taki spor salonlarından biri olan Mercure İstanbul City Bosphorus, beğenilen bir fitness merkezidir. Yüzme havuzlu spor salonu seçeneği arayanlara fevkalede bir imkan sunan ve Mercure Hotel İstanbul’un içerisinde bulunan MandaraFitness’ta sauna, buhar banyosu, Türk hamamı ve vitamin bar da bulunuyor.

besiktas-spor-salonu

2) 9Round Etiler: Kickboks Yapabileceğiniz En İyi Spor Salonu link-spor-salonu

9round-etiler-besiktas-spor-salonu

spor-salonu-adresiEtiler Mahallesi, Nispetiye Cd 73-1, 34337 Beşiktaş/İstanbul

telefon-numara-sporsalonu  0 (212) 263 7633

9Round Etiler nerede?” hemen söyleyelim, Nispetiye Caddesi’nde! Özel derslere katılabileceğiniz bir salon olan 9Round Etiler kick boks antrenmanı  yapabileceğiniz bir spor salonudur. 30 dk içinde 500 kalori yaktırma gibi bir iddiası olan 9Round Etiler, profesyonel spor ekipmanları ile hayalinizdeki fitness salonu olabilir.

9Round Ekşi Sözlük yorumlarını da şu köşeye bırakalım!

9round-etiler-yorumlar

3. Atlante Spa & Fitness

carera

Etilerde bulunan ünlü Atlante Spa & Fitness 4000 m2 çok büyük bir alanda hizmet sunuyor. Etiler, Beşiktaş bölgesinin en büyük yüzme havuzuna sahip tesisi olarak da göz dolduran salon son teknoloji gym ve kardiyo ekipmanları, boks ringi, pilates reformer stüdyosu, crossfit alanları ve çok amaçlı grup dersi stüdyolarıyla hizmet sunmaktadır.

4) Body Club No 1903: Akatlar Spor Salonu Seçeneği link-spor-salonu

bodyclub-spor-salonu

spor-salonu-adresi Akatlar Mah. Cumhuriyet Cad. No:10 Akatlar/Beşiktaş/İstanbul

telefon-numara-sporsalonu   0 (212) 526 1903

No 1903’te yer alan BodyClub spor salonu, Akatlar’da bulunan bir spor salonudur.

Çok geniş bir çalışma alanı sunan Bodyclub, fitness ve gym antrenmanlarınızı rahat rahat yapabileceğiniz bir spor merkezidir. Bahçe manzarlı bir spor deneyimi yaşamak ve molalarda çayınızı, kahvenizi yudumlayabileceğiniz bir ortam istiyorsanız hiç de uzak değilsiniz!

5) Zed Exclusive Fitness: Etiler’de Spor Salonu İmkanı link-spor-salonu

zed-exclusive-besiktas-spor-salonu

spor-salonu-adresi  Etiler Mahallesi, Tepecik Yolu Sokak, No:64 Kat:1 Daire:3 Beşiktaş / İstanbul

telefon-numara-sporsalonu    0 (534) 703 2889      

Pilates, fitness ve yoga özel dersleri almak isteyenlere Beşiktaş Etiler bölgesinde bulunan, kişiye özel antrenman hizmeti sağlayan Zed Exclusive Fitness, en sevilen ve beğenilen Beşiktaş spor salonları arasında yer alır.

En profesyonel eğitmenler eşliğinde teke tek ders imkanı sunan Zed Exclusive Fitness’ da, grup dersleri imkanınız da bulunuyor.

Salon ile ilgili Google yorumları aşağıdaki şekilde!

zed-exclusive-fitness-yorumlari

6) 4. Levent – Balaban Solid Sports: Boks Yapabileceğiniz Spor Salonu  link-spor-salonu

4.levent-balaban-besiktas-spor-salonu

spor-salonu-adresi  Sanayi Mah. Eski Büyükdere Caddesi Silahtar Sok. No:7, 34746

telefon-numara-sporsalonu    0 (212) 279 1095 

Levent – Balaban Solid Sports, Sanayi Mahallesi’nde konumlanır. Levent metro istasyonuna çok yakındır ve indikten sonra yürüyerek rahatça ulaşabilirsiniz.

Dövüş sanatlarına ilginiz varsa, bu salonu çok seveceğinize eminiz. Çünkü boks, kick boks, muay thai grup derslerine girebileceğiniz başarılı bir eğitim kadrosuna sahip olan bir salondan bahsediyoruz. İstanbul’un tüm o meşhur stresini ringde yere sermeye ne dersiniz? İçinizden “Evet” diye haykırdığınızı biliyoruz. Crossfit, fitness ve gym de yapabileceğiniz bu spor salonu çok farklı imkanları bir araya getirmesiyle kullanıcılarını memnun eden bir hizmet anlayışına sahip.

4. Levent-Balaban’da crossfit ve dövüş sanatları dersleri için ayrı çalışma alanları mevcut. İşte salonun Google yorumları!

levent-balaban-spor-salonu-yorumlari

Sporcard üyeliğinizle tüm bu salonları deneyebilir, dilediğiniz kadar spor yapabilirsiniz ve aylık sadece 99 TL ödersiniz! link-spor-salonu

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER